Signal Boosters UK
Image default
Offers

Autoramen blinderen in de omgeving Katwijk

Heb jij kinderen op de achterbank, of vind je het wel prettig om wat meer privacy te hebben in de auto? Dan is het een goed idee om jeautoramen te blinderen. Mijn ervaring bij Buitenbos Customs is echt heel goed!

Waarom doe je aan Autoramen blinderen?

Dat je donkere autoramen hebt, wordt niet altijd als iets positiefs gezien. Terwijl het een heleboel voordelen heeft. Zo blijft je auto koeler in de zomer, omdat het zonwerend werkt. Voorkom je verkleuring van het interieur. Maar misschien is dit nog wel het belangrijkste voordeel: het beschermd je tegen glasscherven. Mocht je autoruit bij een botsing breken, dan zwerven je glasscherven niet door de auto heen.

Autoramen blinderen bij Buitenbos Customs

Bij Buitenbos Customs worden je autoramen geblindeerd zonder enige montage. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van professionele folie. Je kan zelfs kiezen tussen zeven verschillende tinten blindeerfolie. Zelf heb ik nogal een druk leven. Ik ben vaak op pad voor mijn werk. Terwijl de ramen van mijn auto geblindeerd werden, kon ik een gratis leenauto krijgen. Zo kun ik alsnog verder werken. Echt een super serivice.

Garanties van Buitenbos Customs

Naast autoramen blinderen doet het bedrijf meer voor je auto. Zo verzorgen ze autoreclame, wrappen ze je auto en daarnaast maken ze ook je ze auto van top tot teen schoon . Je weet in elk geval zeker dat je altijd in een schone auto instapt. Je auto is in goede handen. Ik heb het bedrijf zelf als zeer prettig ervaren. De prijzen van zijn echt niet duur. Ze zijn zelfs de goedkoopste in de regio. Daarnaast vind ik hun garantie heel sterk. Die is namelijk levenslang. Voor mij is dat een sein dat ze gebruik maken van hele goede kwaliteit folie.